Prettig werken, prettig leven

Door: - 7 november 2016

Het horrenseizoen is eindelijk afgelopen, toch zijn er dankzij de weersveranderingen nog wat hardnekkige insecten overgebleven! Vanaf nu kunt u onze oude brochure gebruiken als vliegenmepper, want met trots presenteren wij u onze nieuwe bedrijfsbrochure!

Deze is mede mogelijk gemaakt door de fantastische samenwerking die wij al vele jaren met onze leveranciers hebben.

Sinds 1969 hebben wij ons ontwikkeld tot de expert in zonwering en daglichtregeling en daar de markt niet stopt met ontwikkelen, zullen wij niet stil blijven staan.

U heeft de vragen, wij de oplossingen!


Blogs

Prettig werken, prettig leven

Door: - 7 november 2016

Het horrenseizoen is eindelijk afgelopen, toch zijn er dankzij de weersveranderingen nog wat hardnekkige insecten overgebleven! Vanaf nu kunt u onze
Verder lezen...

Renovatie De Vijverhof

Door: René Roelofsen - 8 september 2015

Verzorgingshuis De Vijverhof te Bodegraven van Zorgpartners Midden-Holland biedt verpleeg- huiszorg voor mensen met dementie en met een lichamelijke beperkingen.
Verder lezen...

Financieel Gezond

Door: René Roelofsen - 15 februari 2015

Trots!...best wel. Dit jaar ontvingen wij voor de 5e maal om rij deze award uit handen van Graydon. Met ons hele team blijven we bezig om in deze economisch
Verder lezen...

Nieuw Wagenpark

Door: René Roelofsen - 10 februari 2015

Een deel van onze montageploegen hebben weer een nieuwe bus gekregen. Wij rijden al jaren in VW Transporters, dit zijn voor onze werkzaamheden ideale auto's.
Verder lezen...